Edelsteen ketting

Crown, Tiara, Crystals, Diamonds, Gems, Glisten

Kent u het algemene gebed of het zesde gebed voor vrede van de ziel? Kent u de geschiedenis van de zon en de maan? Ken jij de 11 metalen?

De zonnesteen werd door genezers gedragen voor genezing. De zonnesteen werd door de Indianen om spirituele redenen gebruikt. Ze gebruikten de zonnesteen om hun geest te zoeken in de Droomtijd. De zonnesteen werd in het begin ook gebruikt om het leven te bekijken en sindsdien wordt hij om die reden nog steeds op veel manieren gebruikt.

Wanneer u uw zonnesteen koopt, wordt deze geleverd met een symbool. Dat symbool stelt je in staat je hogere zelf te zoeken. Het zal je helpen je open te stellen voor de schaduwaspecten van jezelf die in jezelf zijn vervat.

Je kunt een zonnesteen kopen met alle kleuren van de regenboog om je eigen persoonlijke combinatie van stukken te maken. Je kunt zelfs een zonnesteen kopen die maar één kleur heeft. Eén WaterColor-edelsteen in P1-formaat zou het goed moeten doen! Wanneer u een sieraad met een hogere waarde koopt, winkel dan niet alleen voor de prijs. Bedenk voor wie je het koopt. Voor wie koop je? Waarom wil je de sieraden?

De geschiedenis van zonnestenen is fascinerend en lijkt om de 2000 jaar rond te springen. Het is interessant dat mensen hun eigen opvattingen hebben over wat de activiteit van zonnevlekken veroorzaakt en wat door de zon wordt veroorzaakt. De zon verandert steeds. De manier waarop graden Fahrenheit naar de zon is vernoemd, lijkt op hoe je huid aanvoelt als je in de zon bent. Iedereen heeft een andere huidskleur en dat maakt dit uniek.

De zonnesteen is vernoemd naar de zon omdat men geloofde dat de zon vooral verantwoordelijk was voor schaduw, geluk en voorspoed. Er werd echter ook gezegd dat de zon verantwoordelijk was voor het veroorzaken van aandoeningen zoals huidkanker. Een interessant feit over de zonnesteen is dat hij naar de zon is vernoemd omdat men dacht dat hij helende eigenschappen had. Er werd ook gezegd dat voordat de mensheid zelfs maar met kunstmatige verwarming kwam, zonnestenen werden gebruikt om huidaandoeningen te behandelen.

De helende eigenschappen verwijzen naar het effect dat een persoon krijgt als hij onder de zon is. Er worden tochten gemaakt naar gebieden met veel zonlicht. Het kan zijn dat u veel meer terrein moet bestrijken als u naar gebieden reist waar de zon meer schittert. Dit kan oncomfortabel zijn, vooral op dagen dat het bewolkt is. Je kunt de kleine mensen en de vegetatie niet zien, dus het kan zijn dat je langs ze moet lopen. Op sommige locaties kan mistig weer zwaar zijn. Als je ernstig verbrand bent door de zon, kan het zijn dat je de zonnesteen thuis moet laten.

De steen is erg handig. Het wordt op reis met je meegedragen. U kunt altijd een puntenslijper of een schroevendraaier in uw zonnesteen bewaren om ze indien nodig opnieuw te slijpen. Er zijn veel toepassingen voor een zonnesteen. Je vindt ze in verschillende instellingen. Je vindt ze als beeldjes in juwelierszaken. Je kunt zelfs mini zonnestenen vinden om je nagels een extra heldere uitstraling te geven.

Je hebt niet alleen je eigen collectie zonnestenen, maar je hebt ook een uniek stukje geschiedenis. Iets dat waardevol is en waarschijnlijk zal worden ingebed in uw cultuur.