Himalaya zout waxinelichthouder

Rock Zout, Halitit, Salt Rock, Zout Steen

De Himalaya zout tafellamp is geweldig voor in huis, of als attent cadeau voor een geliefde. Waarschijnlijk kan de gastheer of gastvrouw het beste genieten van de devotionele lichtervaring die de Himalaya-zouttafellamp biedt.

Geef de Himalaya zouttafellamp aan iemand die wat meer van Indiase volkskunst of Indiase muziek houdt. Waarschijnlijk zal het veel leuke herinneringen oproepen voor de persoon die de lamp ontvangt, en je zult het gevoel hebben dat je een geweldig cadeau hebt gemaakt.

In India zijn mensen behoorlijk gek op zoutlampen. Het is net zo populair als een zhipop of een vlieger of een sjaal. Zoutlampen worden over het algemeen geplaatst in de eetkamer, mediakamer, woonkamer of zelfs de keuken. India heeft een groot aantal varianten voor lampen – jute lampen, canvas lampen van oleoresinox, sojalampen, enz. Ze worden als esthetischer beschouwd dan andere soorten lampen en daarom maken veel kunstenaars lampen met deze. Het resultaat is dat lampen verkrijgbaar zijn in een grote verscheidenheid aan kleuren en texturen.

Van alle lampen is de Himalaya zoutlamp de bekendste. Een Himalaya zout tafellamp heeft verschillende lichtkwaliteiten. De kleuren hebben de neiging om te variëren op hoeveel vloeistof ze kunnen bevatten. Dientengevolge kunnen zeer glanzende lampen duurder lijken dan andere. Als je op zoek bent naar een duur kunstwerk, is dit soort lamp geweldig.

Het is heel eenvoudig om deze lampen te verzamelen. Ze zijn bijna in elke staat verkrijgbaar – nieuw, gebruikt, antiek, enz. Je kunt elke kunstgalerij bezoeken of zelfs een eigen verzamelaar zijn.

Een andere bron van deze lampen is in zwarte lampenkappen, of soms grootmoederstenen genoemd. Deze lampen worden ook wel soda-rotsen genoemd en hebben een onderscheidende uitstraling – ze zien eruit als het glas-in-lood dat in oude kerken werd gebruikt.

Deze tinten zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meer levendige kleuren worden vaak weergegeven in potspur, sari's en in rood, blauw en groen.

Een geweldige manier om deze lampen te vinden, is door een van de vele antiekwinkels te bezoeken die in de stad opduiken. De meeste professionele verzamelaars van de winkel hebben een passie voor deze lampen en willen ze graag laten zien.

Een andere mogelijke bron om ze te krijgen is om ze op internet te verzamelen. Elke weergegeven persoon heeft er een aantal om uit te kiezen, en je kunt ze vaak vinden op eBay of op bepaalde andere websites.

Een ander idee om ze te verzamelen, is ze te vinden op de internetveilingsites. Soms is er veel vraag naar en kun je ze voor een zeer lage prijs krijgen. Als je een verzamelaar bent van andere dingen, en vooral van souvenirs, is het een goed idee om te zoeken naar antiekwinkels en antiekbeurzen, waar je misschien de Salt tafellampkasten te koop kunt vinden.

Misschien ben je gewoon een slimme jongen en wil je speelgoed of oude ornamenten verzamelen. Waar je ook voor kiest, je zult merken dat deze lampen erg veelzijdig zijn.

Allereerst kunnen ze worden gebruikt als wanddecoratie. Sommige mensen gebruiken ze zelfs als schaduwboxen tijdens ambachtsbeurzen of kerkdiensten. Het beste van alles is dat je ze gemakkelijk in alle maten kunt vinden – een frame zo klein als 7 inch en zo groot als 70". Het is ook heel gemakkelijk om de kleuren tussen de verschillende tinten te veranderen.

Je kunt ze gebruiken als kandelaars, of je kunt ze zelfs gebruiken in verkleedkostuums en voor effect. Als je naar een feestje gaat, gebruik ze dan als decoratief licht. Je kunt ze in een kandelaar plaatsen of gebruiken als achter-de-rug lampenkap.

Kies de kleur van de lampenkap zorgvuldig. Niet alle lampenkappen zijn gelijk gemaakt! Controleer de kwaliteitsnota aan de onderkant van de lampenkap. Veel lampen hebben slechte eigenschappen, wat duidelijk wordt als je de lampenkap van dichtbij bekijkt. Lampen van betere kwaliteit hebben kenmerkende ronde, dikke resoluties. Koop de schaduw die geschikt is.

zink is gelegeerd met koper. De pijpen zijn eigenlijk verbonden door een reeks vernauwende schroeven. Dit soort constructie geeft de lamp zijn kracht en biedt tegelijkertijd een uitzonderlijke kleurgetrouwheid. Zoals bij de meeste lampen is een 1Kgate armatuur ideaal.

Panasonic biedt hoogwaardige zonwering die duurzaam en gebeiteld is. Ze hebben een verscheidenheid aan stijlen om uit te kiezen, waaronder shake, rechthoekig, rond en vierkant. De rechthoekige stijl zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Stijlopties omvatten ook Strip, Gravity Shade, Ultra Chrome, Amber, Ebony, Espresso, Mini-ongelukken en Blacet.

Zoals de meeste tinten, hebben zuillampen verschillende maten. De meest populaire maten zijn 48", 60", 42", 36", 30" en 14". Deze lampenkappen zijn ook handig in zwembaden.

Gebruik dan zeker een van deze zonnebrillen. Het beschermt niet alleen je ogen, het zal ook het zicht verslechteren omdat het natuurlijk licht blokkeert.