Pantys pantys

bijgesneden studio-opname van een jonge vrouw die pronkt met haar prachtige benen in kousen tegen een grijze achtergrond - pantys stockfoto's en -beelden

De voordelen houden hier natuurlijk niet op. Als je in een fabriek werkt, ontvang je ze hoogstwaarschijnlijk in verzegelde plastic zakken, de ritsen zijn niet erg open en als ze losraken, zal dit slechts een klein probleem zijn. Een ander voordeel is dat, omdat ze zijn gemaakt van welted-materiaal, geen van de steken vatbaar is voor rafelen en wanneer u de panty uittrekt, worden ze ook allemaal in een rechte lijn genaaid zonder te rafelen.

4 Laten we ook eens kijken naar de alternatieven voor panty's. Als je een klein budget hebt en het je niet kunt veroorloven om een ​​paar van een specifiek merk in de winkelstraat te kopen en je bent toevallig ook een leraar, dan is de voor de hand liggende keuze een panty. U zult de klus klaren, maar u zult zich goed voelen wetende dat andere mensen hard werken om ervoor te zorgen dat uw kinderen goed gekleed zijn. Een ander goed alternatief is een basic zwarte katholieke schoolpanty, ze zijn goedkoop, er zijn verschillende patronen beschikbaar en je zult niet vies worden van de plastic bekleding.

5. Als u echter een leraar bent en wilt dat uw kinderen er netjes uitzien en gelijke tred houden met hun leeftijdsgenoten, dan is het absoluut noodzakelijk om te investeren in een paar hoogwaardige zwarte panty's, ze zijn comfortabel en kunnen onder een blouse worden gedragen of rok en houdt je benen warm voor zowel school als werk.

6. Als je een schoonmaker, een kapper of een landmeter bent, zou je de hele dag op zanderige voeten kunnen zijn om rendement te maken, huisvrouwen te ontmoeten, met name Finnen, en ook mensen te meten en hun familiegegevens van hen te krijgen. Als je zo bent, dan wil je een zwarte half nylon panty hebben om ervoor te zorgen dat er geen wrijving of wrijving is en ook om de schaamte te stoppen van het moeten doen van enige vorm van beweging tijdens het uitvoeren van deze nauwgezette klus.

7. Als je aan de bovenkant van de baan werkt, zoals meestal het geval is voor architecten, ontwerpers en ook modeontwerpers, wil je een paar kwaliteitsjodhpurs hebben. Deze zorgen er niet alleen voor dat je benen de hele dag op hun best zijn, maar ze helpen je ook om in onberispelijke staat te blijven tot het einde van de dag wanneer ze worden gewassen en vervolgens in de was worden gedaan.

8. Als u een chauffeur bent en het grootste deel van uw tijd in de auto, luiers of hobbelpaarden doorbrengt, wilt u voor uw ogen zorgen. Sluit je ogen, vooral die van jullie die toen jong waren met lang haar. Aangezien haaruitval op oudere leeftijd heel gewoon is, zou het geen kwaad kunnen om uw hoofd te beschermen tegen de verblinding van de weg of zelfs de richtingaanwijzers van de auto als het een klein voertuig is. Terwijl u een traditionele bril of bril zou kunnen krijgen, waarom zou u uw ogen dan niet beschermen met een zonnebril, die veel modieuzer is.

9. Als je in een Michelin-auto werkt, waarom zou je dan geen bijpassende zijlijnen voor de auto krijgen, waarom zou je ze dan niet op jezelf afstempelen? Het is net zo goed als dat je daar niet hoeft te zitten en je af te vragen hoe je kleren in hemelsnaam goed gingen.

10. Vergeet niet dat je haar er net zo goed uit moet zien als je kleding als je een werkende bob bent. Als algemene regel geldt dat als je korte haarstijlen hebt die niet passen bij je colbert, ze voor het weekend moeten worden bewaard; berg ze anders op een veilige plaats op.

Nu je meer weet over de 10 tips, kun je de look goed krijgen.