Wat te doen als u voetaandoeningen heeft?

Ik kan als feit zeggen dat ik veel soorten voetaandoeningen heb behandeld vanwege mijn vaste Scoppy-rietjes. Omdat ik met pensioen ben, neem ik alleen afspraken aan van mijn leeftijdsgenoten, van wie de meesten deze kunstvorm beoefenen.

Het eerste dat u moet doen voordat u de voet gaat schrobben, is de juiste doek te pakken, want elke soort doek heeft een andere stof en u moet degene kiezen die niet te heet en niet nat is. Het belangrijkste is het schoonmaken van de binnenkant van de schoen, want daar verstoppen de bacteriën zich. Voor degenen die deze choreger hebben, zou dit geen probleem moeten zijn. Degenen die het onnodige vuil van de schoen willen verwijderen, moeten eerst een tandenborstel pakken en deze een beetje nat maken voordat ze proberen de schoen af ​​te vegen. Dit komt omdat het meeste vuil van de schoen zich aan de binnenkant ophoopt. Nadat je het vuil aan de binnenkant van de schoen hebt losgemaakt, hoef je alleen maar de tandenborstel te gebruiken en de schoen heel voorzichtig af te vegen. Om een ​​beter resultaat te krijgen, kunt u de schouder deppen, om de hele schoen heen. Om een ​​meer gelijkmatige zoektocht te hebben,

Het tweede dat u moet doen, is de binnenkant van uw schoen zeer zorgvuldig onderzoeken. Dit kan gedaan worden door middel van een graaf, wat een nauwkeurig object is om de binnenkant van de schoen te onderzoeken. In dit artikel leest u hoe u de schoen kunt onderzoeken. Hieronder volgen de instructies.

> Eerst moet u de buitenzoolschoentest doen, die u kunt doen door uw rubberen schoen nat te maken met water. Leg het dan op een stuk tissuepapier dat is besproeid met waterdichte verf en onderzoek het. Dit komt omdat de binnenkant van de schoen vaak een beetje glad kan lijken, maar net voordat je met het proces begint, moet je een dikke laag waterdicht materiaal aantrekken om mogelijk vocht dat de zool zou kunnen beschadigen, te verwijderen. Wees niet zo gehaast om de schoen op het papier te zetten, want dan is het vocht makkelijker te verwijderen. De reden om de binnenkant van de schoen te onderzoeken, is om na te gaan of er enige weerstand in de stof, in de zool en in de draad zit, want als er op een van deze plaatsen vocht is, kan de levensduur van uw schoenen worden verkort .

> Dan moet je de schoen buigen en dan van binnenuit kijken, wat kan worden gedaan door een paar zij- en onderhoeken naar buiten te trekken. Dan moet u nagaan hoe de zool en hiel aanvoelen, want dit is een zeer belangrijk gebied. Breng dan een kleine hoeveelheid superabsorberend materiaal aan, zoals babydoekjes, om de schoenen af ​​te vegen. Soms moet je de tandenborstel gebruiken om het dutje terug te brengen, en op deze manier krijg je een idee hoe hard de zool is. Een andere manier is om de vervangende lijm voor de zool te gebruiken, maar als je zulke sterke dingen niet wilt gebruiken, moet je alcohol gebruiken, wat een zeer onschadelijke lijm is. Test gewoon de schoen, en als deze stopt. Plastic barst ook, dan moet je stoppen. De manier om te zien of je op je weg moet blijven of naar de volgende moet, is door naar het interieur te kijken en te zien,

Dit is een tekortkoming in onze mode-industrie, daarom doe ik mijn best om dit buiten mijn toekomstplannen te houden. Een stap achteruit doen en de hoop voor me zien!